Bliv den bedst mulige udgave af dig selv
kurser.html
Hvad er coaching?
CSR_personlig_branding.html

  Roger Matthisen


   Partner og Seniorkonsulent

   rm@rm-resources.dk

   mobil: +45 22 50 22 37


Jeg har arbejdet med coaching siden 2006 i forbindelse med HR-udvikling. Jeg har coachet mange hundrede mennesker til større indsigt og bedre struktur i deres personlige og professionelle liv. Personligheder så forskellige som Ph.d. hjerneforskere, psykologer, journalister og Sosu-hjælpere.


Jeg er uddannet i “Coaching som udviklingsværktøj” fra CBS, Certificeret NLP Business og Team Management Coach samt som personlig træner med eksamen i coaching, anerkendende feedback og træningsfysiologi.


Jeg er tilknyttet Artlab hvor jeg coacher folk fra alle retninger og erhverv til nye og mere effektive strategier for deres karriere.

Ring eller skriv til mig for spørgsmål eller hvis du er interesseret i et forløb.Seneste testimonials fra klienter:


Roger er coach, forretnings- og markeds-connoisseur. Med viden om forhandlinger og guldkorn til salgsteknikker går han bag om strategien på enhver handel. Hans evne til at se det unikke i din nystartede forretning, dine mærkelige og måske hidtil ubrugte evner eller din måde at være ret så langt fra perfekt på giver dig modet til at satse på lige præcis det, der kan gå hen og blive din force ... hvis du tør. Han udfordrer first movers, rundsave og dem, der brøler højest med en ukuelig tro på kvalitet og langtidsholdbare løsninger. Og så er han goddamn loose, laid back og likeable.

     - Rikke Finland, Redaktør og Skrivekonsulent


Hej Roger
Godt nytår og tak for et godt coaching forløb.

Det var nogle gode værktøjer jeg fik med og jeg er glad for vi fik vendt den der med, at jeg forhindre mig selv i at opnå det jeg gerne vil. Jeg fik endelig kontaktet min tidligere chef og har nu jeg en aftale i hus om job i Grønland som vinterguide! Så skal jeg med turister på indlandsisen, køre hundeslæde og se nordlys, det er lidt af en drøm der går i opfyldelse, så det er da et godt resultat må man sige!
KH Mette

 

Coaching er en professionel dialog der skal hjælpe dig videre fra, hvor du er nu, til hvor du gerne vil være. Coaching er en aktiv proces, hvor dine virkelige ønsker for dit liv sættes i fokus.


RM Resources tilbyder både


Lifecoaching:

  1. -en sundere struktur i privat- og arbejdslivet

  2. -at skabe vækst for dig selv

  3. -et liv uden stress

  4. -større selvværd


&


Business coaching, der også kan fungere som en mentorordning med telefonisk og personlig sparring over en længere periode:

  1. -stærkere evner til forhandling og prissætning

  2. -at gøre din kunst til din Business

  3. -at skabe vækst i virksomheden

  4. -at få større udbytte af salgsteknik

  5. -tryghed i præsentation og mødekultur