“Hjælpsomhed mod andre er den husleje du betaler for at bo her på jorden.”

- Muhammed Ali

Du er verdens bedste rådgiver


En god rådgiver

At sælge er at skabe en god relation. Nøjagtigt samme mål har en god samtale, og det kræver  fodarbejde og træning at skabe gode relationer. En vellykket samtale kræver forberedelse og klar afsendelse under mødet. At skabe tillid og optimale rammer for samarbejde, hvad enten det er som rådgiver, leder eller kollega, vil altid symbolisere din troværdighed hos den person, du er i dialog med. Derfor vil samtalen i sidste ende afsløre hvor god du er til at skabe relation, og den vil repræsentere dine evner til at skabe dialog i fremtiden.

Den svære samtale, MUS, stressformulering, kompetenceudveksling...

Dialogen har mange navne. Men målet er at finde ind til forståelse, udvikling og læring for personerne, som er til samtale. Vores værktøjer arbejder med at skabe rapport* mellem en eller flere mennesker, for derigennem at skabe et optimalt fundament for at nå samtalens mål. Gennem rollespil med professionelle skuespillere skaber vi indsigt i virkemidlerne i dialogens kropssprog og tonefald, og afklarer deltagerens styrker og udviklingspunkter i samtalekunsten.

Retor

Vi træner jer i at talekunsten. At være retorisk begavet betyder ikke, at man kan et leksikon fra A til Å, men at hvile i sig selv og være nærværende i dialogen. Dette understøtter vi med kunsten at bruge stemmen korrekt og artikulerer i overensstemmelse med situationen - Dette kaldes også Kairos inden for retorikken. En teknik som eksempelvis Barack Obama mestrer til perfektion.

Det frie rum

Det hele sker i samspil med vore instruktøre og 2-6 professionelle skuespillere i et trygt forum, hvor vi sammen udforsker nærver og personrelationer. Vi giver jer muligheden for at gentage, spole frem og tilbage, fokusere og udvikle jeres talenter for samtalerne. Som assistance til disse udfordringer tilbyder vi FOKUSmodellen. En række værktøjer der skaber en fælles begrebsverden så I kan videreudvikle den nye viden med hinanden og udforske  jeres evner for at være fleksible, autentiske og troværdige i samtalen.


Kontakt: +45 22 50 22 37

                email: info@rm-resources.dk


Vi ser frem til at høre fra jer*FOKUSmodellen er nogle af værktøjerne hos RM Resources:
Læs mere om værktøjerne under om os


*Rapport: Er den sympati der bliver skabt mellem personer, når kommunikationen flyder uhindret - både på det bevidste og ubevidste plan.