Præsentationsdag


RM Resources byder velkommen til en unik mulighed for at afprøve jeres kommunikative

evner i praksis.

Vi tilbyder en række kurser og HR-løsninger til erhvervslivet og inviterer hermed til en kort og spændende smagsprøve. Afslut din uge med en inspirerende eftermiddag i hjertet af København.

Vores rollespil med professionelle skuespillere har vist sig at være særdeles værdifuld træning for virksomheder som HK, ISS, SportsMaster, SKAT, rådgivere, vejledere og mange andre. Med udgangspunkt i FOKUSmodellen, skuespillerværktøjer specielt udviklet til erhvervslivet, arbejder vi i fællesskab for at skærpe de interpersonelle kompetencer.
Vi tager udgangspunkt i systemteorien, og pædagogisk trækker vi på Habermas, Vygotsky, og Bruner der både omfatter den sociale og humanisktiske videnskab, og som stræber efter at få individet til at opleve sig selv som mere kompetent og selvhjulpet. Resultatet er i højere grad målbart i form af færre misforståelser i kommunikationen, større engagement og derfor et mindre fravær eller et højere og mere jævnt salgstal, afhængigt af hvilket segment udviklingsforløbet er rettet imod.

Lægger finanskrisen ekstra pres på den interne kommunikation? Eller oplever I generelt misforståelser eller tavse bekymringer på arbejdspladsen?

Kom og prøv kræfter med professionelle skuespillere og bliv introduceret til FOKUSmodellens platform; evnen til at aflæse kropssprog og non-verbale signaler - at kommunikere effektivt og hvile i egen personlig power.


Sted: Gothersgade 99, 1123 København K

Dato: Alt efter aftale

Tidspunkt: Kl. 14-16.

Pris: efter aftale

Vi byder også på en lettere anretning undervejs.


Vi arbejder for at åbne op for de interpersonelle kompetencer og udvide det personlige råderum. Vi faciliterer forandringsprocesser og efterprøver i praksis nye organisationstiltag fra andre aktører.


En af RM Resources klare forcer ligger i at kunne aflæse kropssprog og personligheder via vores  skuespillerværktøjer. Vi er skolet i formidling og i at sende klare budskaber til hinanden og omverdenen. Vores konsulenters vigtigste værktøjer er troværdighed, autenticitet og nærvær.


Vi er også DISC-certificerede, certificerede coaches og vejleder i arbejdsmiljø, træning og kostplanlægning.FOKUSmodellen:

      
For tilmelding eller spørgsmål

info@rm-resources.dk

eller ring til Roger Matthisen +45 22 50 22 37

Tilmelding skal skal senest tirsdag d. 10 i hver måned


Vi glæder os til at se jer,


 

“Jeg kan lære dig at pege mod månen, og vise dig hvor månen er. Men fra din fingerspids og op til månen er dit eget ansvar.”

    - Yoschi Oida